Stickning
Allt om stickning

Bloggkategori: Alla

 Carolas Stickblogg

Hej, jag heter Carola och är sticktokig, och smått beroende av färgglada garner och lyxiga stickor :-)

 

Välkommen till min blogg. Här kommer jag att skriva om min stickning, mina garner, om när jag färgar garn och spinner. Men också om mina katter och mitt liv i största allmänhet.

 

Ibland deltar jag i garnbyten på Internet och då kommer jag att visa bilder på vad jag har fått och ibland också vad jag gör av garn och annat som jag får i mina byten.

 

Sätt dig till rätta och känn dig som hemma i min lilla hörna på nätet!

 

 

free counters

 

 

 

 

 

 
   
 
 
Julstrumpa
 

Sölvi från Norge är min byteskompis och hon har skickat en urtjusig julstrumpa till mig. Idag fick jag öppna mitt första paket!

 
Influensa ...
 

Förkylning eller influensa ... jag vet inte riktigt vilket det är maken och jag har råkat ut för, men vad det än är så stickar jag lite då och då, och tittar mest på teve. Nåt annat orkar jag inte just nu. Att ta bilder och sånt för bloggen känns lite ... motigt.

 
Nån som känner för att teststicka?
 

Jag har lagt upp ett eget mönster till en disktrasa eller tvättlapp, som ännu inte är teststickad. Om någon känner för att hjälpa till så kan ni väl hojta till.

 
Trög dag idag
 

Igår var jag hos Pixi hela dagen. Idag har jag inte mått så bra. IBS är inte så kul alltid... eller ... det är aldrig kul.

 
Stickträff
 

Umgänge med vänner är det bästa som finns, och ibland behöver man det verkligen. Idag har jag tillbringat dagen med två härliga tjejer och vi har stickat, ätit god soppa och pratat om ditt och datt.

 
Garn och Tebyte
 

Det är vansinnigt kul med garnbyten. Idag har jag fått paketet från min partner i Stickameras Garn och Tebyte, och det var inga dåliga grejor som fyllde brevlådan idag.

 
En lugn söndag med lite julpyssel
 

Idag har jag observerat vilodagen, genom att inte göra så mycket nytta faktiskt. Och så har jag pysslat en aning.

 
Lite utflykt och stickning som vanligt
 

Idag har jag suttit i passagerarsätet på bilen och stickat vidare på mammas julklapp. Halsduken i Marino Soft växer långsamt under mina stickor. Det har varit vackert väder och maken och jag bestämde oss för att göra en liten utflykt. Inte så värst avancerat, bara lite Erikshjälpen, Myrorna och sånt. Skönt att komma hemifrån lite bara.

 
Fläsksnuva och akryl
 

Garn som jag har färgat själv.

Influensan har stävjts i dörren så gott det går och jag stickar vidare. Med akrylgarn tro't eller ej. Och den där bilden är egenfärgat sockgarn och har inte ett skvatt med akryl att göra :)

 
Ministickträff
 

Kompisbesök med kaffe och goda frallor. Stickning och snack om garn och allt som rör det. Jag är lite enkelspårig jag vet, men det är ju meningen att det ska vara en stickblogg, eller hur? :)


Sida: 14
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
 
    RSS för blogg
 


Blogg listad på Bloggtoppen.se
 
 
Kategorier
 
     
 
 
Senaste kommenterade blogginlägg
 
     
 
 
Populäraste taggarna