Stickning
Allt om stickning

Bloggkategori: Alla

 Carolas Stickblogg

Hej, jag heter Carola och är sticktokig, och smått beroende av färgglada garner och lyxiga stickor :-)

 

Välkommen till min blogg. Här kommer jag att skriva om min stickning, mina garner, om när jag färgar garn och spinner. Men också om mina katter och mitt liv i största allmänhet.

 

Ibland deltar jag i garnbyten på Internet och då kommer jag att visa bilder på vad jag har fått och ibland också vad jag gör av garn och annat som jag får i mina byten.

 

Sätt dig till rätta och känn dig som hemma i min lilla hörna på nätet!

 

 

free counters

 

 

 

 

 

 
   
 
 
Tack gode Gud ....
 

Vi hade ju en mäklare här idag. Jag har varit så nervös inför detta! Men nu är det äntligen över. På stickfronten ... har det inte hänt så mycket idag ...

 
Inget stickat i dag heller
 

Panik kan man ju säga. Jag har alltså inte stickat en enda maska idag och jag tror inte det blev nåt i går heller. Nedrans mäklare! Men som tur är har jag lite fler bilder på "Works in progress" så att säga. Alster redan på stickorna alltså :)

 
Städar febrilt
 

Det har varit en småtuff dag idag, och inte lär det bli bättre imorgon och på onsdag. Allt jag vill göra är att jobba på min sajt och sticka, men vad jag måste göra är att städa och göra iordning huset för vi ska ha hit en värderingsman. Usch.

 
Ännu ett alster på stickorna
 

Jag stickar mera - just nu håller jag på med en halsduk som maken ska få. Jag stickar i den i ett av världens mest kända merinoullgarner - Malabrigo. Det är en upplevelse att sticka i det här garnet och det är precis så härligt som alla påstår!

 
Välkommen till min nya stickblogg
 

Mitt allra första inlägg i min nya blogg som handlar om de alster jag har på stickorna just nu. Jag lider lite av sticknings-ADD för ögonblicket ...


Sida: 15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
 
    RSS för blogg
 


Blogg listad på Bloggtoppen.se
 
 
Kategorier
 
     
 
 
Senaste kommenterade blogginlägg
 
     
 
 
Populäraste taggarna