Stickning
Allt om stickning

Bloggkategori: Stickning

 Carolas Stickblogg

Hej, jag heter Carola och är sticktokig, och smått beroende av färgglada garner och lyxiga stickor :-)

 

Välkommen till min blogg. Här kommer jag att skriva om min stickning, mina garner, om när jag färgar garn och spinner. Men också om mina katter och mitt liv i största allmänhet.

 

Ibland deltar jag i garnbyten på Internet och då kommer jag att visa bilder på vad jag har fått och ibland också vad jag gör av garn och annat som jag får i mina byten.

 

Sätt dig till rätta och känn dig som hemma i min lilla hörna på nätet!

 

 

free counters

 

 

 

 

 

 
   
 
 
Hittat på en parkering ...
 

Maken pluggar i Lund och snubblade över en stickgraffiti vid en parkering i närheten av Gerdahallen .

 
Ravelympics
 

Ravelry, det där enorma stora forumet på internet om stickning och virkning kör sin egen vinterolympiad och jag tänker delta.

 
Tråkmåns
 

Under en längre tid har det inte blivit så mycket bloggat. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så hade jag tandvärk. Det blev tyvärr en långdragen historia som skapade mer oro i livet än den borde ha fått göra. Stickningen blev återigen en livräddare ...

 
Julklapp till maken är färdig
 

Ett par vanliga strumpor till maken är färdigstickade (tur att han inte är inne på min stickblogg!!).

 
Nån som känner för att teststicka?
 

Jag har lagt upp ett eget mönster till en disktrasa eller tvättlapp, som ännu inte är teststickad. Om någon känner för att hjälpa till så kan ni väl hojta till.

 
Trög dag idag
 

Igår var jag hos Pixi hela dagen. Idag har jag inte mått så bra. IBS är inte så kul alltid... eller ... det är aldrig kul.

 
Stickträff
 

Umgänge med vänner är det bästa som finns, och ibland behöver man det verkligen. Idag har jag tillbringat dagen med två härliga tjejer och vi har stickat, ätit god soppa och pratat om ditt och datt.

 
Lite utflykt och stickning som vanligt
 

Idag har jag suttit i passagerarsätet på bilen och stickat vidare på mammas julklapp. Halsduken i Marino Soft växer långsamt under mina stickor. Det har varit vackert väder och maken och jag bestämde oss för att göra en liten utflykt. Inte så värst avancerat, bara lite Erikshjälpen, Myrorna och sånt. Skönt att komma hemifrån lite bara.

 
Ministickträff
 

Kompisbesök med kaffe och goda frallor. Stickning och snack om garn och allt som rör det. Jag är lite enkelspårig jag vet, men det är ju meningen att det ska vara en stickblogg, eller hur? :)

 
Inget stickat i dag heller
 

Panik kan man ju säga. Jag har alltså inte stickat en enda maska idag och jag tror inte det blev nåt i går heller. Nedrans mäklare! Men som tur är har jag lite fler bilder på "Works in progress" så att säga. Alster redan på stickorna alltså :)


Sida: 4
1 2 3 4 5 
 
    RSS för blogg
 


Blogg listad på Bloggtoppen.se
 
 
Kategorier
 
     
 
 
Senaste kommenterade blogginlägg
 
     
 
 
Populäraste taggarna