Stickning
Allt om stickning

Bloggkategori: Personligt

 Carolas Stickblogg

Hej, jag heter Carola och är sticktokig, och smått beroende av färgglada garner och lyxiga stickor :-)

 

Välkommen till min blogg. Här kommer jag att skriva om min stickning, mina garner, om när jag färgar garn och spinner. Men också om mina katter och mitt liv i största allmänhet.

 

Ibland deltar jag i garnbyten på Internet och då kommer jag att visa bilder på vad jag har fått och ibland också vad jag gör av garn och annat som jag får i mina byten.

 

Sätt dig till rätta och känn dig som hemma i min lilla hörna på nätet!

 

 

free counters

 

 

 

 

 

 
   
 
 
Inredning som speglar dina intressen?
 

Självklart har du saker i ditt hem som speglar dina intressen? Men nu undrar jag specifikt över handarbetsintressen? Småsaker som pekar på vad du håller på med, annat än de verktyg och material som du använder i ditt hantverk.

 
Jag håller med Tony Irving
 

Att Agneta Sjödin skulle åka ut hade jag ALDRIG väntat mig. Inte en chans. Vad är det med svenska folket när de röstar på Let's Dance? Jag fattar ingenting.

 
Att tänka positivt?
 

Stickning är en av de bästa avkopplingar jag vet, och ibland är jag tacksam som bara den att jag har den. Speciellt såna här dagar.

 
Tandvärk ...
 

Bloggpaus - har dragit ut en visdomstand och tandvärken vill inte ge med sig.

 
Bloggtorka
 

Under helgerna har jag haft så fullt upp att jag inte riktigt haft tid och lust att blogga. Jag har ägnat mig åt att sticka en massa och spinna. Äta god julmat, umgås med vänner och titta på film ...

 
Det snöar!!!
 

Titta, det snöar! Underbart. Och jag har fått mitt första Hemlispaket. Från någon i Göteborg som gillar Hellway!

 
Influensa ...
 

Förkylning eller influensa ... jag vet inte riktigt vilket det är maken och jag har råkat ut för, men vad det än är så stickar jag lite då och då, och tittar mest på teve. Nåt annat orkar jag inte just nu. Att ta bilder och sånt för bloggen känns lite ... motigt.

 
Fläsksnuva och akryl
 

Garn som jag har färgat själv.

Influensan har stävjts i dörren så gott det går och jag stickar vidare. Med akrylgarn tro't eller ej. Och den där bilden är egenfärgat sockgarn och har inte ett skvatt med akryl att göra :)

 
Tack gode Gud ....
 

Vi hade ju en mäklare här idag. Jag har varit så nervös inför detta! Men nu är det äntligen över. På stickfronten ... har det inte hänt så mycket idag ...

 
Städar febrilt
 

Det har varit en småtuff dag idag, och inte lär det bli bättre imorgon och på onsdag. Allt jag vill göra är att jobba på min sajt och sticka, men vad jag måste göra är att städa och göra iordning huset för vi ska ha hit en värderingsman. Usch.


Sida: 4
1 2 3 4 
 
    RSS för blogg
 


Blogg listad på Bloggtoppen.se
 
 
Kategorier
 
     
 
 
Senaste kommenterade blogginlägg
 
     
 
 
Populäraste taggarna