Stickning
Allt om stickning

Bloggkategori: Spinna

 Carolas Stickblogg

Hej, jag heter Carola och är sticktokig, och smått beroende av färgglada garner och lyxiga stickor :-)

 

Välkommen till min blogg. Här kommer jag att skriva om min stickning, mina garner, om när jag färgar garn och spinner. Men också om mina katter och mitt liv i största allmänhet.

 

Ibland deltar jag i garnbyten på Internet och då kommer jag att visa bilder på vad jag har fått och ibland också vad jag gör av garn och annat som jag får i mina byten.

 

Sätt dig till rätta och känn dig som hemma i min lilla hörna på nätet!

 

 

free counters

 

 

 

 

 

 
   
 
 
Hundhår .... och lite annat :)
 

Sista veckan har det förvisso hänt lite bloggvärda saker, men det märkliga är ju att när det händer nåt kul har man knappt tid att blogga .... Men jag har i alla fall fått tag på leonbergerpäls och jag har spunnit ....

 
Jag veeeeeet!!!
 

Ja, nu har jag varit lite tråkig igen och inte bloggat på över en vecka. Jag vet, jag vet. Jag är en sådan inkonsekvent människa och ibland så är bloggandet inte så högt upp på min lista, men nu kände jag att jag måste dela med mig lite igen :)

 
Min Ashford Traveller
 

Fick en fråga om min spinnrock - en Ashford Traveler - i förra inlägget och tänkte bara lägga in ett kort inlägg om vad jag tycker om min Lillan :)

 
Stickcafé och SIP-day!
 

Idag var det INternational Spin in Public Day, så jag tog med mig Lillan till Stickcafét i Veberöd.

 
Sommarens göranden och låtanden ...
 

Jag har inte bloggat på år och dar, och det är först nu som jag börjar känna ett litet dåligt samvete över det. Men det har varit skönt att ta en paus från bloggeriet ett tag. Hoppas själv att det ska gå att ta nya tag nu :)

 
Bad blogger - bad, bad blogger ...
 

Det är väl lustigt. När det inte händer nåt i livet har man inte så mycket att blogga om och hur mycket tid som helst att göra det. Då kommer man på allt möjligt tjafs att babbla om, men när det verkligen händer saker så hinner man nätt och jämnt med. Så har det varit för mig den senaste veckan ...

 
Loppisfynd
 

Böcker om att spinna och färga och sånt tycker jag är jättekul. I helgen gjorde jag ett par klipp på Bjärsjölagårds loppmarknad!

 
Underbar dag
 

Idag har jag varit på Skånelins träff i Sjöbo. Och jag har sett vårens första nyckelpiga.

 

Nyckelpiga

 
Nytt handspunnet garn
 

Jag är äntligen färdig med mitt handspunna garn av 100% Targhee fiber i härliga färger. Färgen heter "Alpine" och fibern kommer from Mountain Colors Handpainted Targhee Tops.

 

 
Fulaste halsduken i världen ...
 

Under de dagar som gått har jag spunnit lite på slända. I söndags när jag var på julmarknad fick jag se hur man gjorde, så jag bestämde mig för att försöka ... Inte blir det vackert inte ...


Sida: 1
1 
 
    RSS för blogg
 


Blogg listad på Bloggtoppen.se
 
 
Kategorier
 
     
 
 
Senaste kommenterade blogginlägg
 
     
 
 
Populäraste taggarna