Stickning
Allt om stickning

Bloggkategori: Bloggar

 Carolas Stickblogg

Hej, jag heter Carola och är sticktokig, och smått beroende av färgglada garner och lyxiga stickor :-)

 

Välkommen till min blogg. Här kommer jag att skriva om min stickning, mina garner, om när jag färgar garn och spinner. Men också om mina katter och mitt liv i största allmänhet.

 

Ibland deltar jag i garnbyten på Internet och då kommer jag att visa bilder på vad jag har fått och ibland också vad jag gör av garn och annat som jag får i mina byten.

 

Sätt dig till rätta och känn dig som hemma i min lilla hörna på nätet!

 

 

free counters

 

 

 

 

 

 
   
 
 
Ibland kanske man borde låta bli ...
 

Vissa dagar orkar man knappt blogga! idag har det regnat och varit sååå grått så man får spader. Men jag har en del att blogga om så jag får ta mig i kragen :) Och det är ju så kul att blogga nu när jag har en tävling på gång så folk faktiskt kommenterar!! Kör på go'vänner!

 
Vad sur jag blir
 

Jäkla server! Här hade jag skrivit ett långt inlägg om ett garn jag spunnit och alla vedermödor som hör därtill och så får jag inte kontakt med servern där min hemsida ligger. Borta.

 
Bad blogger - bad, bad blogger ...
 

Det är väl lustigt. När det inte händer nåt i livet har man inte så mycket att blogga om och hur mycket tid som helst att göra det. Då kommer man på allt möjligt tjafs att babbla om, men när det verkligen händer saker så hinner man nätt och jämnt med. Så har det varit för mig den senaste veckan ...

 
Jag har hamnat efter!
 

Hur kan man hamna efter i bloggandet så snabbt? Jag har haft ett par dagar fyllda av allt möjligt. Vänskapsbesök och liten stickträff, rensning i stugan ute på tomten som ska bli stickstuga. Gjort färdigt min virkade väska. Köpt garn och nya skor. Fått paket och gått med i ett antal byten ... det är så man känner sig riktigt stressad ... :-)

 
Fult ord på tungan
 

Jag har ett fult ord på tungan just nu. Det börjar på P och rimmar på Britt ... Jag har fått en Award och allt jag skrev om det förut försvann. Mummel, mummel.

 

 

 
Förlåt mig
 

Alltså, förlåt mig om jag låter gnällig ...

 
Hur trist som helst
 

En dryg vecka, totalt utzonkad i influensa är en av orsakarna till bloggtorkan. En annan är att jag har gäster hemma. Blir inte så mycket tid framför datorn.

 
Award
 

Min kompis Pixi har skickat mig en liten Award! Den måste jag dela med mig av!

 
Tävling hos Gina
 

Tävla och vinn ett set stickor hos Gina på Ginas stickblogg

 
Vinn Garn hos Stickmamman
 

Stickmamman har en utlottning på sin blogg.


Sida: 1
1 2 
 
    RSS för blogg
 


Blogg listad på Bloggtoppen.se
 
 
Kategorier
 
     
 
 
Senaste kommenterade blogginlägg
 
     
 
 
Populäraste taggarna