Stickning
Allt om stickning

Bloggkategori: Färgning

 Carolas Stickblogg

Hej, jag heter Carola och är sticktokig, och smått beroende av färgglada garner och lyxiga stickor :-)

 

Välkommen till min blogg. Här kommer jag att skriva om min stickning, mina garner, om när jag färgar garn och spinner. Men också om mina katter och mitt liv i största allmänhet.

 

Ibland deltar jag i garnbyten på Internet och då kommer jag att visa bilder på vad jag har fått och ibland också vad jag gör av garn och annat som jag får i mina byten.

 

Sätt dig till rätta och känn dig som hemma i min lilla hörna på nätet!

 

 

free counters

 

 

 

 

 

 
   
 
 
Spinn, spinn, dotter min ...
 

Idag har jag puttrat runt i köket, men först efter att jag varit iväg på "uppdrag" och sedan skrivit några timmar ... känner mig nöjd med dagen :)

 
Ibland kanske man borde låta bli ...
 

Vissa dagar orkar man knappt blogga! idag har det regnat och varit sååå grått så man får spader. Men jag har en del att blogga om så jag får ta mig i kragen :) Och det är ju så kul att blogga nu när jag har en tävling på gång så folk faktiskt kommenterar!! Kör på go'vänner!

 
Sommarens göranden och låtanden ...
 

Jag har inte bloggat på år och dar, och det är först nu som jag börjar känna ett litet dåligt samvete över det. Men det har varit skönt att ta en paus från bloggeriet ett tag. Hoppas själv att det ska gå att ta nya tag nu :)

 
Loppisfynd
 

Idag har jag äntligen gjort lite bokfynd. Det var jättelängesedan jag hittade nåt skoj på loppis, så det känns ganska kul att ha hittat inte bara en utan TVÅ böcker om att växtfärga garn.

 
Kool-Aid färgade Lovikka vantar
 

Jag har stickat ett par vantar till en kompis. De är färgade i Kool-Aid.

 
Färga garn med Kool-Aid
 

Det enklaste som finns är att färga garn med Kool-Aid. Här är en liten snabb "tutorial"

 
Färga med Kool-Aid
 

Några av er har ställt frågor om Kool-Aid färgning. Längre fram i vår ska jag vara lite mer utörlig och kanske ha ett litet inlägg med tips om hur man gör.

 
Tävling! Utlottning!
 

Just nu har jag tre stycken vinster med 10 paket Kool-Aid och 100 gram vitt ullgarn till utlottning. Var med och tävla du också!!!


Sida: 1
1 
 
    RSS för blogg
 


Blogg listad på Bloggtoppen.se
 
 
Kategorier
 
     
 
 
Senaste kommenterade blogginlägg
 
     
 
 
Populäraste taggarna