Stickning
Allt om stickning

40 år ..

Mina födelsedagar här nere i Skåneland brukar vara lite trista. Problemet är ju att jag bor långt ifrån hela släkten. De flesta bor i Jämtland eller Stockholmstrakten och det är sällan jag träffar dem. Än mindre blir det nu sedan pappa gick bort och mamma börjar bli glömsk (lätt demens).

 

Men den här födelsedagen har varit speciell och har varat ganska länge faktiskt :)

 

I torsdags blev jag bjuden till mina goda vänner på lunch, kaffe och tårta! Fick en jättesöt tavla av min väninna PIXI. Jag tog bild på den, men det blänkte så det blev inte bra. Får ta en ny sedan utan blixt i dagsljus. Men det jag uppskattade mest av allt var själva omtanken och umgänget. Det var så mysigt!

 

På fredagen var mamma och jag till Lund och jag införskaffade ett par nya skor i födelsedagspresent - ja, nästintill i alla fall. Jag hade varit tvungen att köpa dem ändå :)

 

dojjor

 

Så fick jag ett gäng garn, och en tidning av mina vänner Sanna och Ingrid med familjer, plus hon som rår om Garnverandan i Hörby. Hon skickade en trevlig Debbie Bliss, sticktidning...:)

 

Från maken:

 

 Elisabeth Lavold

 

Underbart garn i Peruansk ull, alpacka och silke. I ljuvliga färger. Ett helt nytt garn från Elisabeth Lavold vid namn Silky Flammé

 

Från mina vänner Sanna och Ingrid med familjer

 

 

2 nystan Natur Uld Flammé från Hjertegarn. Hur mjukt och härligt som helst, men detta var ännu mjukare - från samma gäng (Sanna, Ingrid m.fam).

 

 

Misti, 100% alpacka, ljuvligt garn. Härlig färg. Matchar ett av makens presentnystan riktigt fint :)

 

Från Helena på Garnverandan skämdes jag bort med denna:

 

 

Och sist men inte minst .... kolla in detta från min vän Jinann i USA :)

 

 

Nu ser det ut som om det enda jag bryr mig om på min födelsedag är presenterna, men det är inte sant. Jag uppskattade alla besök, gratulationer på Facebook, telefonsamtal och omtankar jag fått från nära och kära.

 

Blommor, tårta och kaffe satt inte heller fel på lördagen :)

 

Kram till er allihop.

 
Kommentarer
 
 
katrin  
 

Grattis i efter skott. Det låter som om du har haft en härlig helg och födelsedag. Kram

 
Lillemor  (mormorslinneskap.blogspot.com)
 

Åååh, massor med grattiskramar till dig!! Roligt när man kan minnas en sån dag glädje och värme, fina garner du har fått, ska bli kul att se vad du gör med dom. Själv har jag nu återtagit mitt syrum. Blev flera sopsäckar som fick åka till återbruket, och nu har jag sorterat min ullstash. En liten parentes: nu ska jag betsälla en sprillans spinnrock. Hihihi, lycka...

 
S  
 

Ett stort grattis ifrån mig med! Låter som om du haft en helt underbar födelsedag-ar!
Kram din hemliga vän S

 
Cecilia  (cecilias-sida.blogspot.com/)
 

Ojojoj, så fina presenter du fått! Gott att du blev uppvaktad och firad! Stor grattiskram!

 
Lillemor  (mormorslinneskap.blogspot.com)
 

Toksnygga skor förresten.. mums!!

 
Carola  
 

Tack tjejer!!!

Lillemor: I morgon hoppas jag få iväg ditt prispaket, Lillemor. Ledsen att det tagit tid, men mams är här och allt annat har liksom hamnat lite vid sidan om ... Vad har du köpt för spinnrock? Och, tack. Jag älskar skorna, fast jag gick en hel dag i dem i Ystad i fredags. Ajajajajaj! :)

Katrin - Tack för grattiset! :)

Hemlis - hej på dig. Kul att se dig på bloggen. Jag har haft en hääääärlig födelsedag så mig är det inget synd om. Och det kändes som födelsedag när jag fick första hemlispaketet från dig. Jag är precis redo att skicka iväg mitt #2. Lite tidigt kanske, men men

Cecilia - tack och kram tillbaka!

 
Camilla  (odlehopp.blogspot.com)
 

Grattis efterskott, 40, är det da som livet börjar om?
Haller precis pa med planeringen inför mig egen
40-arsdag, lite partypanik, typiskt mig att inte ta tag i saker och ting i god tid.

Mycket snygga skor... och vackra garner, Lavold är en favorit.

 
Elisabeth  (allalivetsgodasaker.blogspot.com/)
 

Grattis i efterskott! Du ligger en dag före men ett par år efter mig :-) Det peuanska garnet ser underbart ut!

 
Lillemor  (mormorslinneskap.blogspot.com)
 

Den som väntar på nåt gott osv.. vet du väl. Jag har beställt en Kromski Sonata. Det var ihopfällbarheten som vägde över. Lätt att ta med sig och väska ingick i priset. Har ju dessutom märkt vilken himla plats en vanlig gammaldags modell tar. Jisses, hela rummet blir ju fullt på en gång. Nu får nog gamla Kattis ta pension när Sonatan flyttar in, finns stooora spolar att köpa till och allting. Längtar som bara den, tror det brukar gå fort att få hem grejjerna från Tina på Spinspiration, otroligt bra service fick jag där och sånt är också värt mycket. Nu ska jag bädda ner mig för jag tror en dundersnuva är på väg. Öörk..

 
The Willow Fairy  (thewillowfairy.blogspot.com)
 

Grattis i efterskott - jag hinner verkligen inte med just nu, men det kanske lugnar ner sig så småningom. Hoppas du hade en jättebra fördelsedag och njuter av alla presenterna. Kram på dig.

 
Lillemor  (mormorslinneskap.blogspot.com)
 

Halloj! Vill tacka JÄTTEMYCKET för vinsten!! Den damp ner i lådan idag, just när jag kände mig ursnuvig och grå och bara orkade äta halstabletter. Det känns lite konstigt att en person som man känt så kort tid, och aldrig träffat "live" träffar så rätt på en gång. Anteckningsboken: superbra, mitt lilla usla block är fullskrivet och jag behövde verkligen nåt nytt. Örhängena i sin lilla påse: gud så snygga, härlig färg och så kul för jag förstår ju att du gjort dom själv. Sländan: Vad skoj! vad lätt den snurrar jämfört med min hemmagjorda träklump, ska bli kul att prova. Kool-aiden: ja vad säger man? där fick jag mig ett gott skratt eftersom barnen hunnit pimpla i sig den jag köpte själv innan jag hunnit med att färga, gullig som du är skickade du med ett par påsar för invärtes bruk också (uppskattat)Garnet: ska jag nog prova att färga, ifall jag inte kommer på nåt som akut måste stickas förståss, och sist men inte minst Fibrerna: Är det verkligen ull som är så mjuk, eller är det något annat? Guud så mjukt och gosigt och fiiina färger (verkligen JAG) ska jag spara tills nya spinnrocken kommer. Jag är så nöjd och belåten med mina fina vinster, känns som om det är jag som fyllt år istället för du. Tack igen och ha en bra helg!!!

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
Datum: 2010-10-25
Taggar: födelsedag garninköp personligt
Kategorier:  Personligt
 
     
 
 
Senaste blogginläggen