Stickning
Allt om stickning

Adventsstrumpa dag 1

Jag vet att jag varit tyst alldeles för länge igen. Som vanligt har jag haft mycket jag skulle ha kunnat blogga om men varit för lat eller oinspirerad för att göra det. Jag blir lie sur på mig själv för det för jag tycker verkligen om bloggen!

 

Men, häromveckan fick jag min julstrumpa från en tjej som kallar sig Zannaree på ravelry. Och första paketet innehöll detta topsband på 200 gram i underbara färger som påminner mig både om julen och jordgubbar om sommaren. Underbart!

 

Topsband från Zannaree

 

Strumpan ser ut så här:

 

Julstrumpan från Zannaree

 

Den är både gigantisk och jättefin. I fjol fick jag en likadan fast röd från en av tjejerna i samma grupp :) Önskar jag hade haft tid att fylla fjolårets strumpa med gåvor till maken. Men så långt tänkte jag inte i tid förstås!

 
Kommentarer
 
 
Lillemor  (mormorslinneskap.blogspot.com)
 

Åh jisses kvinna, vilket alldeles underbart topsband, läckert som en bakelse! Mysig strumpa också, blir så imponerad av alla som klarar av att sticka med fler färger, när jag försöker så blir det bara knorvigt och trassligt. Försökte göra sockor en gång, men det blev bara en, för jag skulle få psykbryt av en till, sen blev hälen totalt knasig också. Den sockan blev omdöpt till julstrumpa och brukar hänga på en krok i hallen till jul. Dock blev den så oelastisk att den inte rymmer några större klappar än möjligen mini-mandariner.
Eftersom jag hittills bara lyckats skapa en over-knee strumpa också så måste jag snart börja ragga på nåt hem för enbenta sjömän. Vet inte vad som hänt, har aldrig lidit av second-sock-syndrome förr, men nu slog sjukdomen till med stor kraft.

 
Cecilia  (cecilias-sida.blogspot.com/)
 

Men en sådan fantastisk adventsstrumpa! Det blir ju julafton hela december!

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
Datum: 2010-12-01
Taggar: julstrumpa byten spinnfiber
Kategorier:  Byten
 
     
 
 
Senaste blogginläggen