Stickning
Allt om stickning

Drive-by post :)

Trött och inte direkt på humör för att blogga ikväll. Har varit på vävutställning på Glimåkra, men glömde givetvis kameran. Men jag ska försöka fota vad jag inhandlade för att visa :)

 

Medan ni väntar får ni se Lillemors vinst!

 

vinst

 

Ett gäng påsar kool-aid, ett anteckningsblock. Egengjord slända av duktyngd och ätpinne :) 200 gram BFL ull att spinna. En naturfärgad i brunt och en i handfärgat, gröna nyanser. Två nystan superwash ullgarn samt ett par örhängen som jag glömt bort att fotografera ... Skickade jag inte några stickmarkörer. FY på mig.

 
Kommentarer
 
 
Cecilia  (cecilias-sida.blogspot.com/)
 

Åh, det var minsann ett härligt paket! Sländan är lite modernistisk och som sådan fullkomligt underbar; vitsen är ju bara att den ska snurra och den behöver inte se hemslöjd och gammal ut! Om den är topptyngd så har man ju 8 perfekta ställen att dra tråden dessutom!
Konstigt det där med att inte få med kameran, händer mig ofta. Hoppas i alla fall att du fick en skön dag!

 
pixi  (meandpixi.blogspot.com)
 

Ojoj,ja det vr minsann i te ett dåligt paket,nästa gång så anmäler jag mej direkt,hehe..kram kram =)

 
Lillemor  (mormorslinneskap.blogspot.com)
 

Oj, inte visste jag att du gjort sländan själv också! Jag som undrade var man köpte såna, den snurrar ju verkligen jättebra. Så det är BFL-ull. Kul att veta, lent och mjukt. Ååh har du varit i Glimåkra, jag kommer ihåg när jag var yngre och gick vävkurs (alldeles i början av 1800-talet)så drägglade jag ganska ymnigt över Glimåkras vävstolar. Ville såå gärna ha! Fanns inga pengar över då, när dom äldsta barnen var små, och nu finns ingen plats, när vi boat in oss i ett lite mindre hus. När vi byggde huset för 18 år sen så tänkte vi att vi hellre bodde trångt när alla 4 barnen bodde kvar hemma, så skulle ju huset liksom växa vartefter barnen flög ur boet. Nu står det en gammal vävstol (också 1800-tal) på vinden och lär väl aldrig få komma ner i huset. Nu finns inte samma intresse heller. Funderar däremot på Kromskis bordsmodell (finns hos spinspiration) för lite mindre projekt. Blir nog nästa investering fram emot sommaren kanske....

 
The Willow Fairy  (thewillowfairy.blogspot.com)
 

Verkligen en supervinst

 
S N  
 

Vilken underbar vinst! Det blir ju som en liten julafton att öppna ett sånt paket...
Kram Din hemlig vän

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
Datum: 2010-10-29
Taggar: vinst
Kategorier:  Vinster
 
     
 
 
Senaste blogginläggen