Stickning
Allt om stickning

Hur gick det till??

Jag är sjuk. Hemma nästan jämt och det innebär att ofta går jag ensam långa perioder och har ett rätt så enahanda liv. Då är datorn och stickandet livräddare och spinnandet och färgandet av garn mm också.

 

Men på sista tiden vette sjutton vad som har hänt. Jag har varit ute och flängt så mycket att jag knappt hinner med mig själv. Jag har haft mera ork vissa dagar än jag haft på gud vet hur länge och jag är såå tacksam.

 

Jag har också äntligen varit hos min läkare igen och börjat ta tag i tillvaron. Jag är fyrtio år och gud så trött på att känna mig som om jag är minst sjuttio. Trött och hängig mest hela tiden och ja, gnäll gnäll.

 

Nu kanske det blir bättre. Sommaren är på väg och solskenet är som rena vitamininjektionen. Pysslet ute i stugan och spinnandet har också varit rena kicken. Det är skönt att livet ibland kommer med positiva saker inemellan allt det jobbiga. Annars kunde man ju lika gärna gräva ner sig.

 

Tänk att en sån här sak kan ge så mycket glädje?

 

spinnrock

 
Kommentarer
 
 
The Willow Fairy  (thewillowfairy.blogspot.com)
 

Oj här händer det grejer. Har inte haft ork att läsa bloggar på ett par dagar och då skrivs det minsann en hiskelig massa.

Jag kan mycket väl tänka mig att en så tjusig rock kan ge mkt inspiration. Och det måste vara skönt att känna sig redo och stark nog att ta tag i saker och ting - heja dig.

 
Kaedn  (gjbxuz.com)
 

IMHO you've got the right anrsew!

 
Bono  (fnqeppip.com)
 

Stands back from the keyboard in <a href="http://firjvfdlnie.com">amenemazt!</a> Thanks!

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
Datum: 2010-05-24
Taggar: spinna livsglädje hälsa
Kategorier:  Personligt
 
     
 
 
Senaste blogginläggen