Stickning
Allt om stickning

Julstrumpa

 

Jättekul! Jag har fått öppna mitt allra första paket. Ett tjusigt Baby Ull från Marks & Kattens. Det borde kunna bli ett par jättefina handledsvärmare till exempel!

Blågrönt nystan Baby Ull från Sölvi. Paket ett hur julstrumpan!

 

Igår fick jag också ett bytespaket från Maria i USA. Det var inte helt fel heller. Här kommer en liten bild på innehållet i det paketet.

 

Magic Yarn Ball från Maria

 

Garnet till höger heter Inca Marl och är 100% alpackagarn. Det är det mjukaste alpacka jag har tagit i någonsin. Har ingen som helst aning om vad jag ska göra med dtet så det får ligga till sig i stashen lite tills jag kommer på vad jag vill göra.

 

Där fanns också läppbalsam, en sovmask (jätteskön) och kroppslotione. Lite pärlor samt en söt väska med en katt på. Det följde också med en tidning som jag glömde ta bild på, men det var Interweave Knits Holiday  Gifts från 2007.

 

Härligt med byten!

 

Jag känner mig fortfarande skruttig, men det är tidigt på dagen och jag är piggare än jag var i går kväll i alla fall. Får se hur länge det håller i sig :)

 
Kommentarer
 
 
pixi  (meandpixi.blogspot.com)
 

ÅHHH Fuske dej ,man blir ju lite avis att jag inte kommit på att vart med i swappar tidigare men det e du värd alla fiina paket,bra att du känner dej lite piggare iaf ,kram kram =)

 
Nina  
 

Du har ju julafton hela tiden i dina swappar - och det är du verkligen värd :)

Bra att du mår bättre idag

/nina

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
Datum: 2009-12-01
Taggar: swap julstrumpa garnbyte
Kategorier:  Byten
 
     
 
 
Senaste blogginläggen