Stickning
Allt om stickning

Livsnödvändiga ting ...

Torgstenen i Hörby har öppet på söndagar, så jag har nu varit dit och gjort av med en del pengar. Herreminje. Man hinner inte få in dem ens förrän man måste göra av med dem ...

 

Lovikkavantar ska stickas. Mössor ska stickas, samt raggsockor och lite annat smått och gott. Och då "måste" man ju köpa mera garn och stickor eller hur?

 

I det här fallet är det faktiskt sant. Garn behövdes och även stickor för på något vis lyckades jag slarva bort två 40 cm långa rundstickor i går. Jga hittar absolut inte igen dem :-( En var en härlig KnitPro och den andra en fin trästicka i bambu.

 

Så ... detta fick följa med hem idag:

 

garn och stickor

 
Kommentarer
 
 
Lillemor  (mormorslinneskap.blogspot.com)
 

Vilka härliga garner och vilken tur du har att torgstenen hade öppet. Skulle också vilja ha torgstenen runt hörnet. Dina stickor dyker säkert upp, dom brukar göra det, på platser man minst anar. Jag tror faktiskt att stickor lever ett eget liv på nätterna, lallar iväg och lägger sig nånstans där dom får vara ifred ett tag, dvs tills man hunnit skaffa nya, då dyker dom upp helt förvånade. Har ditt bytespaket dykit upp ännu? Hoppas det, så att du inte lider brist på garn. Själv tragglar jag på med mina knästrumpor, börjar tröttna på dom, och ändå är inte ens en färdig, suck. Har större lust att sticka en sjal eller nåt annat mysigt. Bryter av med lite spinning emellanåt, så att man får känna lite ull i händerna.

 
Cecilia  (cecilias-sida.blogspot.com/)
 

Fame trend har alltid så härliga färger, dina nystan ser helt oemotståndliga ut! Resten är ju alldeles nödvändiga saker också! Klassiskt lovvika-grå ser fint ut och rosa köper jag alldeles för sällan...

 
Ingrid  (in-knit.blogspot.com)
 

Jaså, du hade inte tålamod och vänta för att kolla på biblioteket om de hittat stickorna i morgon?
Du kunde ju hört av dig och kommit inom ikväll och stickat en stund efter du varit på Torgstenen!

 
Lina Svan  (caija.blogspot.com/)
 

Vad fick du ge för Fame-nystanen? tycker de är så ljuvliga!

Just nu håller jag på att nålbinda ett par torgvantar utan fingrar av ett mörkrönt Viking-garn. Litet lurigt men det funkar ^^

 
Carola  
 

Ingrid - Charlottes man har kollat. De var inte där. Maken skjutsade mig dessutom så han hade nog inte lust att svänga inom för en stickträff, annars hade det ju varit himla trevligt.

Lina - Fame Trend är ljuvliga, det tycker jag med och de där stod jag och klämde på sist jag var där. Nu följde de med hem. De kostar 95 kr på Torgstenen så det är inte megabilligt garn, men ... åh, så ljuvligt.

Ingrid - kanske jag ska STICKA en slips åt maken av ett av Fame Trend nystanen - eller kanske av garnet jag fick av dig :D

 
Carola  
 

Lillemor - Du får ta och lägga upp för sjalen och varva lite. Ibland blir det alltför tråkgit att ha bara ett projekt på gång samtidigt, även om man varvar med att spinna eller nåt annat kul (som att färga eller så).

Cecilia - de rosa nystanen är alla stor del akryl, men det är ljuvligt garn ändå! Vet dock itne riktigt vad jag ska göra med de två grå/rosa nystanen. Det stora ska bli en kofta åt en liten tror jag (har ett till hemma, det borde räcka). .

 
Ingrid  (in-knit.blogspot.com)
 

Trist att de inte var där, och konstigt.
Tycker ändå du ska ringa dit, ifall de dyker upp, så vet de vems de är.
M kunde ju också kommit! Han kunde ju snackat lite förnuft med "gubben" min. Han behöver få in lite annat "tänk" med bakning och presenter och sånt!
Annars kunde han ju hälsat på "vovvarna".
Han är ju van vid svin, så inte kan det bli värre!
Kram

 
pixi  (meandpixi.blogspot.com)
 

Men det blev Pema oxå ? Ha det så skojsigt med dem nya projekten!kram =)

 
Carola  
 

Pixi - japp, det blev Pema också. De har billigare lovikkagarn - och som du ser följde det med lite annat också :)

 
Carola  
 

Ingrid,

Ja, vi får komma förbi någon annan gång. Ärligt talat har jag fortfarande dålig koll på var du bor :) Och jag håller med, din gubbe behöver lite gott inflytande - bara han inte har dåligt på min :):)

 
Lotte  (akleja.org/wordpress/)
 

Vilka härliga garner! Tur att det inte finns någon öppen garnaffär på söndagar här. ;) Det är oftast på söndagar jag har tid att sitta någon längre stund och sticka och då vill jag alltid ha en massa nya garner. På måndagen så har det stillat sig lite. ;)

Kram

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
Datum: 2010-11-14
Taggar: stickning stickat garn
Kategorier:  Garn Stickning
 
     
 
 
Senaste blogginläggen