Stickning
Allt om stickning

Lovikkavantar

Färdiga lovikkavantar till en bekant.

 

lovikkavantar

 

Sedermera har de fått de klassiska tofsarna också. Lovikkagarnet är färgat med Black Cherry Kool-Aid

 
Kommentarer
 
 
Katrin  
 

Det är verkligen en härlig färg på vantarna.

 
Veronica  (onicasaventyr.blogspot.com/)
 

Jag köpte precis Koll Aid i den färgen. Kul att se hur resultatet blir. Jättefina vantar =)

 
Cecilia Handarbetskorgen  (cecilias-sida.blogspot.com)
 

Lovvika-vantar, det är barndom och vinter och snöbollar... borde nog sticka mig ett par!

 
Lillemor  (mormorslinneskap.blogspot.com)
 

Vad häftiga! Jag traderade just hem 10 paket kool-aid och det ska bli spännande. Får väl köpa hem några härvor lovikkagarn till tofflor och vantar. Hoppas bara att inte barnen hinner slaska i sej kool-aiden innan jag får hem garnet. Dom är helt amerikaniserade och stoppar gladeligen i sej allt USAinspirerat oavsett hur äckligt det är. Nu har jag inte menat att kool-aid är äckligt, men dom har liksom inga spärrar där. Tycker en miljon amerikaner att det är gott så är det det. Får se om jag KAN övertyga dom om att det ÄR garnfärg och inget annat...

 
Carola  
 

Lillemor. Kool-Aid är ganska äckligt om man inte är barn tror jag :) Färgen är nog det som är minst kemikaliskt i det där. Socker får man tillsätta själv dock, men jag undrar vad smakämnena är gjorda av egentligen ...

Tänk på att om man färgar Lovikka så går det åt MÅNGA paket. Det SLUKAR färg eftersom det är så tjockt. Om du tittar på bilden så ser du att mitt garn är lite melerat, och det är trots att det låg i färgbadet i en halvtimme och jag använde tio påsar totalt (Sex i första färgbadet och fyra i andra). Och ändå funderar jag på om jag ska färga dem ytterligare en gång innan jag skickar iväg dem.

 
The Willow Fairy  (thewillowfairy.blogspot.com)
 

Färgglad variant att lysa upp tillvaron med.

 
LenaL  (leludh.blogspot.com)
 

Sån ljuvlig färg! Riktiga gladvantar. Hade tänkt göra några par Lovikkavantar inför vintern, men nu börjar jag tvivla på att jag hinner. Ja, eller kanska "hinna" inte är rätt ord, men att det finns drygt en million andra grejer, stora som små, som är högre upp på prioriteringslistan. Men de här får mej verkligen att fundera, de kanske vore värda en högre placering???

Ha det så jättegott!

 
Lotte  (akleja.org/wordpress/)
 

Så fina vantarna blev.. Du påminde mig just om att jag har lovikagarn liggande som jag lovar sonen ska bli vantar till honom av. Kanske dags att sätta fart med dem. ;) Innan vinter kommer. ;)

 
Lillemor  (mormorslinneskap.blogspot.com)
 

Ja eller hur? Visst undrar man hur mycket kemikalier det innehåller egentligen, jag menar man kan färga garn liksom hur skulle man då inte se ut inne i magen när man druckit det? Nåja.. bra att veta att det slukar färg, men jag kan ju inte gärna blanda ihop alla tio paketen i samma slurk, då blir det väl bajsbrunt eftersom det är typ fem olika färger.
Just nu stickar jag med mitt karamellfärgsfärgade ullgarn, och jämrans vad jag tycker det blir fint. Ska fota lite senare så får vi se om kameran kan göra färgerna rättvisa. Varning för självskryt!!!!!

 
maria  (jshornan.blogspot.com)
 

Vilka underbara vantar du har stickat jag vill också sticka sådana jag har tyvärr inte haft så mycket tid att titta in hos dig på ett tag jag är 3 barns mamma minsta är bara 6 månader har precis börja äta mat och har strulat lite men nu är det bättre så nu ska jag titta lite oftare hos dig här har det bra och tack för all inspiration som jag får av dig
kram så länge

 
Margita  (margitahammid.blogspot.com)
 

Hej! Jag försöker nå dig på mail för att beställa KoolAid men det är något fel ditt mail kommer tillbaka.

 
Lillemor  (mormorslinneskap.blogspot.com)
 

Luktar dom körsbär efteråt också? När dom torkat menar jag, vore ju smaskens att sticka doftvantar. En bra idé isåfall att sticka sockor som doftar när man tar av sig skorna..

 
Carola  
 

Margita - jag har fått ditt mejl och svarat på det. Hojta till om det krånglar.

LIllemor - de doftar ett tag, men det försvinner efter ett par tvättar. :)

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
Datum: 2010-09-26
Taggar: kool-aid stickat vantar 2010
Kategorier:  Stickning
 
     
 
 
Senaste blogginläggen