Stickning
Allt om stickning

Lukta goooooottt - inte :)

Många tycker ju att ull doftar gott - fårull alltså, men det gör faktiskt inte jag. Jag minns första gången jag färgade ull i mikron med karamellfärg. Jag höll på att AVLIDA av stanken. Kväljningar - japp. Men jag har vant mig nu. Tycker dock fortfarande det luktar URK.

 

Men det är värt allt besvär, all lukt, allt jobb och allting för det är såååå underbart med fårull. Jag har fått två kilo ull i ett paket från Ingrid från Ingrids Funderingar - Ingrid är en entusiastisk, skicklig och härlig tjej som brinner ännu mer för det här med fibrer, garn och ull än vad jag gör. Det är såå härligt att "Träffa" sådana människor. Än så länge är hon "bara" en internetkompis, men någon gång i framtiden hoppas jag få träffa henne och andra trevliga människor jag fått kontakt med på nätet (Hej Ulrika, Cecilia m.fl!)

 

Detta är den härliga Gotlandsull som kom till mig idag.

 

gotlandsull

 

Den ser så himla fin ut att jag blir alldeles lyrisk, trots att jag just nu håller på med detta egentligen:

 

färgad ull

 
Kommentarer
 
 
Cecilia  (cecilias-sida.blogspot.com/)
 

Vad ensam man skulle varit utan internet och alla fina människor man möter där!
Jag gillar inte heller lukten av ull så mycket men har också vant mig lite.
Garnet du spinner är ljuvligt, som en sommardröm!

 
mia  (www.miastickar .blogspot.com)
 

Äntligen har jag kommit på hur man ska göra för att kunna läsa din blogg! Har tittat in flera gånger men inte fattat nåt... Tack för alla kommentarer jag har fått av dig! Du verkar vara en hejare på att spinna! Själv har jag ju anmält mig till en kurs men det är inte fänn i januari!

 
The Willow Fairy  
 

Internet är underbart - massa vänner när man behöver dem och andra trevliga stunder där i mellan. Och vilken tid på dygnet som helst också. Ha en trevlig helg. Kram Ulrika

 
Anna  (ttoklegi.blogspot.com)
 

Haha, "egentligen" något annat, det brukar ju fungera bra. Tycker båda projekten verkar lovande! Personligen har jag tre olika garner på spolen nu, i lager. För jag har bara en spole och orkar inte rulla av när jag ska testa något nytt.

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
Datum: 2010-09-03
Taggar: spinna ull
Kategorier:  Ull
 
     
 
 
Senaste blogginläggen