Stickning
Allt om stickning

Magkatarr, stickning och Dynasty

Väskor, stickpåsebytet på StickameraAtt som vuxen se Dynasty igen är en blandad upplevelse. Det känns verkligen att serien snart har trettio år på nacken. Ve och fasa vilka män. Ve och fasa vilken kvinnosyn och ve och fasa, vilka moralbegrepp.

 

Tja, ve och fasa i största allmänhet. Men rätt underhållande. Fortfarande. Och det är vad jag pysslat med nu när jag mått lite skruttigt.

 

Jag har fått magkatarr. Inget kul. Känns som om jag svalt ... syra eller nåt. Kan inte sova så bra och därmed orkar jag inte få så mycket gjort. Maken kom hem med medicin i kväll och lite nytta har det väl gjort, men Urp.

 

Det jag har stickat på är min Traveling Woman sjal i ett helt fantastiskt Alpacka Garn från du Store Alpakka - Mirasol i ett melerat garn i rött/orange/lila. Ganska mjuka nyanser och härligt att sticka med. 

 

Sjalen är snart klar "warts and all" som man säger. Jopp, en del misstag har jag allt fått med. Ingen bild. Det är för mörkt för det. Samma gäller stickmarkörer och örhängen som jag har gjort idag. Får se om jag kan ta bilder på dem i morgon.

 

Som så många andra var jag med i Stickpåsebytet på Stickamera. Skickade iväg mitt paket för några dagar sedan och min byteskompis borde ha fått dem nu så jag hoppas det är ok att visa dem i bloggen :)

 

Jag älskar tyget som jag använde och tyckte väskorna blev ganska bra trots att jag inte sytt på år och dar.

 

Ja, jag skrev ju bara för några dagar sedan om mitt bristande tålamod med sömnad ...

 

 

 

 
Kommentarer
 
 
pixi  (meandpixi.blogspot.com)
 

Det var ju inte kul...hopppas du mår bättre snart..glöm inte röra på dej för det gillar magen,ska hålla tummen att du blir bra snart..sj är jag hemkommen nu..borta BRAAAAAAAAAAAAAA men klart hemma är ju ändå bäst,kram =)

 
Katrin  
 

Hoppas då mår bättre. Lätt inget vidare. Men vad fina väsker du har gjort.

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
Datum: 2010-09-13
Taggar: stickning sömnad byten traveling woman
Kategorier:  Personligt
 
     
 
 
Senaste blogginläggen