Stickning
Allt om stickning

Man är väl kändis ... tydligen :)

Några bilder som maken tog. Artikeln kommer förmodligen in i tidningen i morgon eller så ... håll utkik om intresse finns :) Den har att göra med att jag fyller 40 år i år och så att jag har skrivit en sjuhelsikes massa böcker förstås :-)

 

 

Fotografen ville inte själv vara med på bild, så vi tog en bild på bilen i stället :-D

 

Och så en bild på mig, som spinner ...

 

 

Bilden är tagen inne i min stick och spinnstuga, en liten friggebod på ca 15 kvadrat :) Nu var det lite kallt, men annars är stugan väldigt mysig.

 
Kommentarer
 
 
The Willow Fairy  (thewillowfairy.blogspot.com)
 

Vad kul - grattis till både tidningsartikel och fördelsedag.

Men en liten fundering - jag tycker du sitter så lågt när du spinner - fungerar det för dig?

 
Lillemor  (mormorslinneskap.blogspot.com)
 

Oj! Grattis!! Vad roligt, vad fint du har i stugan din. Tänk att ha en egen stick och spinn stuga, vilket lyx alltså, jag känner mig ändå lyckligt lottad som har ett syrum att breda ut mig i. Jag kallar det syrum, men mina närmast anhöriga anser att det är en avtjälpningsplats för grejor man lessnat på. Allt som oftast får jag plöja mig fram. Just nu pågår projekt "upprensning". Kastar ut och slänger bort och återtar makten över mina textilier.
Kommer att bli så bra. Om jag kastar ut gubbens garderob också så kanske jag får plats med en så fin soffa som du har, han har ju ändå bara en massa tråkiga gubbkläder...

 
Carola  
 

WillowFairy - nä, jag sitter inte så där lågt när jag spinner. Den där soffan är inte idealisk för det, men det var ju menat för bilden mest. Jag brukar sitta på en fotpall till en sån där snurrstol. Den är högre och fastare att sitta på, men ändå mjuk. Den funkar bra.

Lillemor. Tack. Den där stugan är verkligen lyx. Den har varit skrivarstuga tidigare och jag sitter ibland där och jobbar fortfarande, men det är så kallt, för golvvärmen funkar inte som den ska verkar det som :( Så nu sitter jag oftast inne i huset och jobbar. När jag har stickträff sitter vi där ute, men då har jag ett konvektorelement i gång.

 
Cecilia  (cecilias-sida.blogspot.com/)
 

Grattis! Spännande att bli intervjuad!
Och din stuga är som en dröm! Jag har liksom ingen särskild plats för mina grejor så spinnrocken står just nu och trycker vid väggen i köket, normalt sett står den inklämd mellan soffan och ett skåp...

 
Marianne  (garntussen.blogspot.com/)
 

Grattis! Vilken mysig liten stuga.

 
MiniZillen  (www.minizillen.blogg.se)
 

Va häftigt å ha en egen plats så där du kan sticka och pyssla! Grattis!

 
Lina Svan  (caija.blogspot.com/)
 

Tjosan! Grattis på bemärkelsedagen! :D

Det är sådan lyx med egen "stuga" eller ett eget hobbyrum, just nu är allt en salig röra här och inte har vi råd med en 3-rummare heller... Sen skulle det bli krig mellan mig och sambon vem som skulle ha det extra rummet ;)

Han hobbyar också mycket, men mest med små figurer till ett spel som kallas warhammer 40 000. Det är mer eller mindre fia med knuff med andra regler och bra mycket våldsammare ^^ så han målar och skulpterar... och jag vill varken ha lera eller färg bland mina textilier så det är en intressekonflikt av historiska mått ^^

 
Carola  
 

Tack Lina, Har haft en fantastisk helg :)

Angående ditt hobbyrum. OM jag vore ni skulle jag se till att ha ett hobbyutrymme i sovrummet och ett i vardagsrummet, vilket som passar bäst var får man luska ut, men jag skulle få psykbryt om jag inte hade möjlighet att pyssla med mina fiberhobbyer.

Nu ska jag erkänna att jag inte använder stugan hälften så mycket som jag borde. I synnerhet inte nu när det börjar bli kallt. Golvvärmen fungerar inte som den ska. Men vi har haft ett antal stickträffar där ute på sista tiden och det är ju jättekul!

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
Datum: 2010-10-19
Taggar: ystads allehanda
Kategorier:  Personligt Stickning
 
     
 
 
Senaste blogginläggen