Stickning
Allt om stickning

Måndagstrött och en massa FO

Vilken lång natt det var i går natt. Först kunde jag inte sova. Sen kunde jag inte sova, och så kunde jag inte sova heller. När jag äntligen somnade framåt tvåsnåret vaknade jag och var kissnödig. Nåja, sånt händer .... men, när jag kom tillbaka var det full rulle på katterna. När fyra-fem stycken är i fullt kareta-mode och kutar kors och tvärs över sängen, river ner saker på golvet, krafsar på fönstret och vill ut osv så går det INTE att sova kan jag säga.

 

Suck.

 

Så jag är trött idag. Mycket trött. Att sedan få ett anfall av IBS på morgonkvisten när man har saker man borde ha gjort så är det TRIST.

 

Men, men, jag får trösta mig med att jag i alla fall fick fotograferat ett gäng grejor jag avslutat den senaste tiden och visa upp det för er allihop. Skryta lite kan man väl få göra :)

 

Härliga, färgglada, mjuka bomullstvättlappar till bebbar. Jag har ett par såna i bekantskapskretsen som omväxling :) Så fyra färdiga och en femte på gång - tvättlappar alltså, inte bebbar :-D

 

 

Ett par mössor - ett egenhändigt tillmixtrat mönster och ett som är nästan som ett jag har hittat på nätet (Hunky Dory Hat). Ja, mitt eget mönster är kraftigt influerat av detsamma, som synes ...

 

Egen mössa i akryl (rött är omöjligt att fotografera snyggt)

 

 

Typ "Hunky Dory Hat av Erin Ruth" i bomull.

 

 

Och så en liten kameraväska till gubbens nya kamera :) I Suri Alpacka, lyxigt så det förslår. Också egenthändigt tillknåpad, men det är ju bara en liten tub med lock och knappar så det var simpelt :)

 

 

Och så sist men inte minst, ett par raggsockar som jag hoppas passar makens kusin :)

 

That's it. What can I say, jag gillar att sticka :)

 

 
Kommentarer
 
 
Lillemor  (mormorslinneskap.blogspot.com)
 

Ja alltså vissa nätter vill man helst bara glömma. Natten som gick var en sån. Telefonen ringde och väckte oss 7 ggr. Ut och jobba, hem och sova. Riiing!! ut och jobba osv. Huvet skriker av sömnbrist och HOPPAS bara att man får sova i natt. Vilka fina mössor du stickat, gillar mössor av nån anledning, och tvättlapparna också, det är så man får lust att vara bebbe. Fast man kanske kan tvätta sej med en sån fast man är stor. Här växer overknee strumporna sakta men säkert. Snart klar med den första, det är precis då man börjar misstänka att dom kommer att bli för små, hmm...får nog lov att sticka fler...tur att man har döttrar som man kan dyvla på sånt som blir för smått åt en själv, för repa upp är ett stort no-no.

 
Katrin  
 

Vad fina saker du har gjort. Hoppas du får sova i natt.

 
Sara  (stickat-spunnet-och-virkat.blogspot.com/)
 

Usch! Jobbigt med IBS, vet hur det är.. Nästa gång får du slänga ut katterna när du inte kan sova :)
Jätte fina små tvättlappar!

 
Cecilia  (cecilias-sida.blogspot.com/)
 

Oj, en sådan massa fina saker! Härliga tvättlappar, både miljö-och bebis-vänligt, tänker jag mig!
IBS lät inget vidare, själv utrustad med plåtmage har jag fått lära mig via min dotter vad en känslig mage kan innebära...

 
pixi  (meandpixi.blogspot.com)
 

ja säger som Sara ,du får stänga dörren o vara kattfri en natt..ojoj måste vart riktigt jobbigt..Krya på dej med magen för nu är det snart torsdag och då ska du vara pigg!!kram =)

 
The Willow Fairy  (thewillowfairy.blogspot.com)
 

tvättlapparna var snygga, fast jag hade använt dem till disktrasor - inga bebbar på gång i min bekantskapskrets...

 
The Willow Fairy  (thewillowfairy.blogspot.com)
 

Tur förresten att man får så mkt igen av katterna att det är värt en och annan natts missad sömn.

 
Lina Svan  (caija.blogspot.com/)
 

Får man inte se nån bild på marodörerna? :)

Har själv 2 varav den ena älskar att just nu sno mina yllegarner eller gräva upp mina krukväxter om nätterna.... eländigt smågrus det där ^^

 
Carola  
 

Lina - jo, jag borde fota lite bilder på katterna, borde jag inte det? Och lägga upp på bloggen. :)

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
Datum: 2010-10-18
Taggar: stickning
Kategorier:  Stickning
 
     
 
 
Senaste blogginläggen