Stickning
Allt om stickning

Så snopet ...

Vi börjar dagens inlägg med en liten trevlig bild på vårt fina äppelträd, bara för att :)

 

äppelträdet blommar

 

Igår krånglade bilen så jag har haft den på lagning. Det gick snabbt så jag ska väl egentligen inte klaga, men igår hade jag verkligen behövt komma hemifrån egentligen. Maken var borta till sent på kvällen och jag satt för mig själv och tyckte synd om mig ...

 

Ja, jag tänkte alldeles för mycket på pappa och saknade honom. Så jag stoppade i mig choklad, fastän jag inte borde. Och såg på Buffy och Vampyrerna.

 

Så fick jag skjuta på min utflykt till idag i stället. Jag har hittat en kopp till bytet "En kopp garn" och köpt choklad till bytet "Garn och choklad" eftersom jag ätit upp den jag köpte häromdagen ... oups. Fy på mig.

 

Kattmat och mediciner var liasom nödvändigt, men så skulle jag köpa garn till bytena tänkte jag också, när jag ändå var ute och snurrade alltså.

Stängt Torsdag, den 3 juni.

Så snopet. Helena som aldrig brukar ha stängt. Jag får väl erkänna att jag blev aningen besviken.

 

Nå ja, får väl åka och köpa garn en annan dag.

 

 

Fast dagen var inte helt förslösad vad gäller garnrelaterade ting. De här budade jag in på tradera för några dagar sedan.

 

spolar

 

Och sen kom ett mönster som jag suktat efter ända sedan jag såg det hos Drutten Pysslar och nu fick jag det i brevlådan i dag!

 

koftmönster

 

Ursprungligen är det alltså ett barnmönster, men jag tyckte om den vuxna varianten väldigt mycket så jag tror jag ska hugga tag i det ganska snart :)

 
Kommentarer
 
 
Cecilia  (cecilias-sida.blogspot.com/)
 

Och inte hjälper det med choklad...har tyckt diffust synd om mig själv länge nu och därför tryckt i mig stora mängder choklad utan att njuta. Dumt och dessutom sitter alla kläder illa nu. Pust.
Trist med affären! Kul med nya beskrivningar!

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
Datum: 2010-06-03
Taggar: mönster stickning
Kategorier:  Byten Garn
 
     
 
 
Senaste blogginläggen