Stickning
Allt om stickning

Singing the lonesome blues ...

Att sitta för sig själv, ensam hela dagarna är inte så kul. Då är det tur man kan sysselsätta sig själv för det mesta, men ensam, förkyld och tröttare än vanligt i över en vecka ... it gets old liksom.

 

Så är det när man arbetar hemifrån, när man har en make som pluggar och jobbar och när man bor långt från familjen. Missförstå mig inte. Jag har vänner som jag tycker om och trivs med och som jag kan höra av mig till om jag känner för att umgås, men vissa dagar är det som om man bara känner sig ... less på allt liksom. Trött på att sitta för sig själv framför datorn och jobba, trött på att gå och plocka med disk, tvätta, dammsuga och skriva ensam. Till och med lilla spinnrocken känns som otillräckligt sällskap fastän hon snurrar på så där hemtrevligt och spolen fylls med vackert, handfärgat garn allt eftersom jag trampar på.

 

Lilla rocken är bästa vännen just nu. Har inte känt för att sticka så jättemycket på sista dagarna och ja, som sagt har jag varit förkyld och köket har sett ut som ett slagfält. Nu är det uppröjt, jag har tvätt på tork och det är lite mindre stökigt i allmänhet.

 

Men gubben är på kyrkorådskurs i kväll och Dynasty börjar på att bli lite trist. Har sett flera avsnitt på raken och vet inte riktigt vad jag ska hitta på härnäst.

 

Tips?

 

gammal batt

 

Bilden på detta är gammal, liksom spinnrocken ullen är spunnen på och jag tror att jag har utvecklats en del. Det tar typ tio gånger längre för mig att spinna upp 100 gram ull jämfört med då... Det blir liasom tunnare :)

 
Kommentarer
 
 
Cecilia  (cecilias-sida.blogspot.com/)
 

Förstår precis vad du menar...tror jag.
Det var en trist dag för mig med, igår. Små nålsting av saker som var knöliga, trötta och griniga människor omkring mig (en spegling av mig själv, antagligen!) och inget kändes roligt...

Skönt att du röjt, det brukar lätta lite, tycker jag. Själv har jag nu på morgon gjort det jag inte orkade igår kväll, det känns bra.

Jag önskar oss båda en bra och god vecka som börjar IDAG! :-)
Kram!

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
Datum: 2010-09-06
Taggar: spinna uttråkad personligt
Kategorier:  Personligt
 
     
 
 
Senaste blogginläggen