Stickning
Allt om stickning

Stickträff

Pixi och en väninna till henne har jag umgåtts med idag. Vi har stickat - jag på ett par muggvärmare som jag ska skicka till en tjej i ett byte (samma tjej som ska få Korknisse :) och så har vi snackat en massa. Trevligt.

 

När man som jag går hemma mycket så behöver man en social ventil och genom stickningen har jag funnit den. Arbetet jag har sker för det mesta på nätet och där träffar man förvisso folk på sätt och vis, men ingenting går upp emot att umgås i verkliga livet.

 

Pixi har bjudit på en helt underbar soppa med tortellini, svamp och tomat, och så har vi druckit kaffe latte och käkat kakor. Utöver det har vi sett på den nya Harry Potter-filmen, som jag fick i posten häromdagen. Härligt.

 

Mammas halsduk växer också. Garnet jag köpte till den håller på att ta slut och jag vet inte om jag kanske måste köpa ett nystan till bara för att få till en längre halsduk. Jag funderar också på att göra en mössa och kanske ett par vantar i samma garn.

 

Både Pixi och hennes kompis M tyckte väääääldigt mycket om det däringa akrylgarnet som jag köpte. Och jag är helt chockad över hur mjukt och gosigt det blir. Hoppas bara att det värmer lite också. Jag får se vad modern säger när hon provat dem :) Trist att lägga ner så mycket arbete på något om det inte värmer alls liksom ...

 

Nä, nu ska jag ta det lite lugnt. Jag har som sagt varit borta precis hela dagen och känner faktiskt en aning mör i hjärnkontoret ...

 
Kommentarer
 
 
pixi  (meandpixi.blogspot.com)
 

Tack för igår ,det vart jättetrevligt!Gjorde klart mössan idag men imorrn blir det fullt upp så vet inte när jag hinner lägga upp bilden ,men den vart fiiiiin.
Vi hörs o ha det så bra ,kram =)

 
Honney  (www.bing.com/)
 

Boom shakalaka boom boom, prbloem solved.

 
akhorwgf  (tgpyuugahsih.com/)
 

WKvjoX <a href="http://czwobffzabvb.com/">czwobffzabvb</a>

 
zopspro  (jsxybowyebsx.com/)
 

20PQos <a href="http://brenxruhcrfh.com/">brenxruhcrfh</a>

 
gcfdwr  (asjrqpdqwkfs.com/)
 

A6cHAq , [url=http://fintcqmyjxgp.com/]fintcqmyjxgp[/url], [link=http://rgwokgyqtxfb.com/]rgwokgyqtxfb[/link], http://cxxomfnbqink.com/

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
Datum: 2009-11-24
Taggar: Personligt
Kategorier:  Stickning
 
     
 
 
Senaste blogginläggen