Stickning
Allt om stickning

Tack gode Gud ....

Husvärderingen gick bra. Tack käre Gud för det. Nu är det bakom oss. Nu ska bara lånen läggas om och vi ska antagligen isolera vinden på huset och fixa en solpanel också. Dra ner elkostnaderna lite är ju inte helt fel!!

 

Mäklaren var en mycket trevlig och sympatisk person, men jag antar att de behöver vara det i ett sådant yrke!

 

Vad gäller stickningen så har det inte hänt så där vansinnigt mycket idag om sanningen ska fram. Jag har varit som en yr höna de sista dagarna, fast jag stickade ett par varv på min cirkelväst igår och jag längtar tills den är klar. Jag tror den kommer att bli snygg, men framförallt väldigt varm och skön att ha på sig nu när det börjar bli riktigt kyligt ute.

 

Jag bor ju i Skåne och de flesta av er vet väl att det är oväder här nere. Och det blåser som hundan utanför knutarna just nu kan jag säga .. .Det känns sHär är lite av mitt garn. Bara en bråkdel faktiskt. Måste ta bild av den nya hyllan som sitter på väggen på vänster sida i bild. Den hade inte blivit uppsatt när detta fotot togs ...  om om huset ska blåsa bort! Då är det ganska skönt att sitta i mitt fina, nyrenoverade sovrum där garnhyllorna isolerar bort ytterligare lite av den där isande vinden utanför ... .:) Eller, ja.

 

Jag har fått ett roligt paket i posten idag, men inte hunnit ta några bilder Jag försökte, men de blev riktigt suddiga och usla så dem tänker jag inte dela med mig av. Det får vänta till i morgon. Men paketet består av en julstrumpa som jag fått från en tjej i Norge i ett byte. Jag är en aktiv medlem på Ravelry (heter kariola där för dem som vill kolla in mig) och bytet arrangeras på ett forum som heter Monthly Adventures. Det är ett härligt ställe med massor av pratglada, stickglada, trevliga damer och tjejer från världens alla hörn. Julstrumpan är fylld med 24 små paket som ska öppnas ett om dagen från den första december oc h fram till julafton. NI kan väl tänka er hur svårt det är att låta bli paketen!Mina "Crystals, Cables and Combs" som legat på stickorna i en evighet. De är stickade i Araucania Ranco Multy och blir så fina ... Jag känner mig som ett litet barn. VILL ÖPPNA NUUUU! :)

 

Sedan kan jag visa en liten bild på stickprojekt nummer ... ja vad är det nu? Femtioelva? Det är ett par strumpor i Araucania Ranco Multi som bara blir såååå snygga, men de har funnits på stickorna i över ett halvt år och verkar rent omöjliga att få färdiga. Och så har jag bara foten på strumpa nummer två kvar? Är det inte larvigt?

 
Kommentarer
 
 
Nina  
 

Underbara färger, sticka färdigt nu basta ;)

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
Datum: 2009-11-18
Taggar: stickning husvärdering garn julstrumpa
Kategorier:  Personligt
 
     
 
 
Senaste blogginläggen